Rólunk

A björnbär svéd szó, jelentése szeder. A szeder sok kicsi gömböcskéje úgy alkotja az édes, friss, játékos gyümölcsöt, ahogyan aprók és felnőttek a kiegyensúlyozott, boldog családot. Fanyarsága és édessége, színessége és puhasága sok-sok érzékszervünkre hatással van – éppen úgy, ahogy a család sokfélesége – anyukák, apukák, nagyszülők, nagynénik és nagybácsik, valamint a barátok –, hatással van a gyerekek fejlődésére.

Noha napjaink felgyorsult világa nem támogató az emberi kapcsolatok erősítésében, a Björnbär alapítóiként missziónk, hogy esztétikai és minőségi kompromisszumok nélkül játszhasson együtt gyerek és felnőtt.

A skandináv életszeretet és pedagógia köszön vissza időtálló, akár az egész gyermekkor folyamán használható, sokoldalú, a gyerekek kreativitását, szárnyaló képzeletét fejlesztő, nyílt játékokra ösztönző, ráadásul művészi igényességgel megalkotott játékainkon keresztül.

Forgalmazott márkáink kiválasztása során ezért a fenntartható, letisztult formavilágú, prémium minőségű fejlesztő játékok, okosjátékok élveznek előnyt.